Nieuws MO11-2

Alle wedstrijden van VVSB van dit seizoen in je agenda
14 aug

14 augustus / Algemeen

Wilt u alle wedstrijden van VVSB 1 direct in uw agenda hebben staan? Check dan de volgende link:

De laatste oefenwedstrijd weet VVSB niet te winnen.
Vierde Divisionist Westlandia kwam dinsdagavond  op bezoek. Al snel kwamen de bezoekers op voorsprong. Het spel vond grotendeels plaats bij het doel van Westlandia, maar het duurde tot de 41e minuut voordat de gelijkmaker, via Jesse van Nieuwkerk, erin lag.
Ook in de tweede helft was het Westlandia die op voorsprong kwam, maar Segun Owobowale maakte de gelijkmaker.
Het eindresultaat werd door Westlandia op het scorebord gezet, 2-3.
Hiermee eindigt de voorbereiding van VVSB.
A.s. zaterdag, de eerste competitiewedstrijd, gaan we op bezoek bij F.C. 's-Gravenzande.

Met nog een week voordat de competitie gaat beginnen, heeft VVSB de oefenwedstrijd van ODIN'59 weten te winnen. Bij vlagen speelde VVSB aantrekkelijk voetbal, alleen zat het voorin nog even niet mee voor de Noordwijkerhouters. In de eerste helft werd tot driemaal toe de lat geraakt en werden enkele andere kansen gemist. In een spaarzame aanval van de Heemskerkers was het wel raak door Samir Ouass.

Aanvallende middenvelder Ian van Otterlo en VVSB hebben in gezamenlijk overleg besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Een verschil van inzicht zorgt ervoor dat die wegen nu abrupt eindigen en dat betekent dat Ian zijn derde seizoen niet volmaakt in het paars en geel. We danken Ian voor twee seizoenen met verschillende gezichten. In beide seizoenen toonde Ian zich een speler met een winnaarsmentaliteit en droeg hij bij aan de prestaties van ons eerste met goals en assists.
We wensen Ian veel succes en geluk in zijn carrière en verdere leven. Ian wil zelf vanaf deze plek iedereen bedanken voor twee mooie jaren op de Boekhorst!
Oefenwedstrijd VVSB - SJC
02 aug

02 augustus / Het eerste

VVSB heeft de oefenwedstrijd tegen SJC met 1-3 verloren. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Zo kwam SJC al snel op voorsprong door Gerson Pisas, maar deed Dion Hooi namens VVSB al na een kwartier wat terug. Wesley Haasnoot zorgde met 2 doelpunten voor de beslissing in deze gemeentelijke strijd.

VVSB heeft de oefenwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys met 1-4 verloren. De tweede divisionist strafte fouten van de paars-gele direct af en stond voor rust met 0-2 voor door tweemaal Jeroen Spruijt. Na rust zorgde Delano Asante en Nino Klaver voor de ruimere voorsprong, maar deed Jesse van Nieuwkerk namens VVSB nog wat terug. Verder kwamen de Noordwijkerhouters niet. Aanstaande zaterdag een nieuwe kans in een oefenwedstrijd. SJC uit Noordwijk komt dan naar Sportpark de Boekhorst. Aanvang 14.30 uur.

Op donderdag 29 augustus om 20.00 is er een extra Algemene Ledenvergadering voor de overdracht van het voorzitterschap van Arjan Broekhof naar Esther Beijk. Leden zijn hierbij van harte uitgenodigd voor deze overdracht in onze kantine; Veld 7.

VVSB heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gelijkgespeeld. JOS Watergraafsmeer wist een 1-1 uit het vuur te slepen. Voor de paars-gele formatie was het vooral een wedstrijd om fitter te worden, minuten te maken en wennen aan de nieuwe spelers in de selectie. In de eerste helft zorgde Yoram Zandvliet vlak voor rust voor de openingstreffer namens de gasten. Na rust kopte Dario van Breukelen de gelijkmaker binnen voor VVSB.

Komend seizoen zal VVSB gaan spelen in de derde divisie B, wat inhoudt dat er dit jaar niet naar het noorden van het land, maar naar het zuiden zal worden afgereisd.

Er staat een nieuwe VVSB Nieuwsbrief voor je klaar. In deze laatste nieuwsbrief van het seizoen vind je nieuws over activiteiten van de afgelopen periode en de voorbereidingen voor het komende seizoen. Nieuwsbrieven zijn te vinden op de website onder: Vereniging -> Ledeninformatie -> Jeugdnieuwsbrief.