25 sept

25 september / Jeugd

Beste Trainers/Ouders,
Op 30 en 31 oktober organiseert VVSB samen met AllFootball de VVSB Voetbaldagen! Twee dagen vol voetbalplezier voor kinderen van 5 t/m 14 jaar, inclusief lunch. Het belooft een geweldig voetbalspektakel te worden met o.a. Koen Zitoen als special guest!

VVSB heeft de tweede voorronde van de KNVB Beker met 1-2 verloren. Quick’20 uit Oldenzaal bleek over 90 minuten te sterk voor de Noordwijkerhouters. De paars-gele formatie kwam nog wel snel op voorsprong via Max Ossendrijver, maar twee doelpunten van Peter Ilia zorgde ervoor dat het bekersprookje een vroegtijdig einde kent.

In het kader van de (2de voorronde) KNVB beker speelt VVSB op dinsdag 24 september thuis tegen Quick ’20.

Aanvang wedstrijd 20:00 uur.

VVSB startte goed, waarbij Ricardo Kuijvenhoven al na 6 minuten de score opende. Gedurende de eerste helft kantelde de wedstrijd, maar tot scoren kwam Hoek niet. Begin van de tweede helft kwam dan toch de gelijkmaker, via een counter, op het scorebord. De wedstrijd kon nog alle kanten. Een bal van VVSB werd van de lijn gehaald, maar het was Hoek die op 1-2 kwam. VVSB deed alles voor de gelijkmaker, maar in de 87e minuut gooide Hoek, nogmaals uit een counter, de wedstrijd in het slot, 1-3.

Zaterdag 21 September speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen het Zeeuwse HSV Hoek.

Aanvang wedstrijd 15:30 uur.

Hallo allemaal, hier is de pupil van de week!

Mijn naam is Dani Koster en ik zit nu al vier jaar voetbal. Het is een sport waar ik veel plezier in heb. Elke training leer ik weer nieuwe dingen en hoop ik steeds beter te worden.

Er staat een nieuwe VVSB Nieuwsbrief voor je klaar. In deze laatste nieuwsbrief van het seizoen vind je nieuws over de aankomende Open Dag, contributie en is er nieuws vanuit de jeugd TC. Nieuwsbrieven zijn te vinden op de website onder: Vereniging -> Ledeninformatie -> Jeugdnieuwsbrief.

Lange tijd leek Gemert tegen VVSB uit te draaien op een bloedeloze 0-0, maar Max Ossendrijver maakte drie minuten voor tijd daar korte metten mee. Zijn kopbal was hard en zuiver en zorgde ervoor dat VVSB met de volle buit het Brabantse land verliet!

Na de overwinning op Quick kleurde de wangen van menig VVSB’er weer wat op. Er kan voortgeborduurd worden op een uitstekende eerste helft en op de veerkracht die in het bekertreffen met Kozakken Boys werd getoond. Zondag wacht Gemert voor de paars-gele formatie. Een niet te onderschatten tegenstander. In het brabantse land wordt er afgetrapt om 14.00 uur.

Na een zware week met een nederlaag bij FC Lisse en een bekeroverwinning bij Kozakken Boys, heeft VVSB de derde wedstrijd in 8 dagen winnend afgesloten. Op de eigen Boekhorst werd Quick met 2-1 verslagen. Voor rust was het twee keer Gyliano van Velzen die de paars-gele formatie liet juichen. De gasten uit de Hofstad kwamen diep in de tweede helft op 2-1, maar hadden geen tijd meer om de gelijkmaker te scoren.