Wilfred van Leeuwen verlaat VVSB aan het einde van het seizoen

Na 8 seizoenen, verdeeld over 2 perioden, stopt onze trainer Wilfred van Leeuwen per eind van dit seizoen als trainer van VVSB . 

In zijn eerste periode zorgde hij er mede voor dat VVSB bovenin meedraaide in de toenmalige topklasse en bewerkstelligde hij promotie naar de tweede divisie. Uiteraard staat in ons geheugen gegrift dat Wilfred met ons team de halve finale van de KNVB beker in 2016 bereikte. 

 

Na een periode bij FC Eindhoven en Rijnsburgse Boys haalde VVSB Wilfred weer terug in november 2021 om degradatie uit de derde divisie te voorkomen. Met een uiterst spannend laatste slotduel tegen FC Lisse lukte dat, waarna het seizoen daarop bijna promotie naar de tweede divisie werd bewerkstelligd! In dit seizoen is uiteraard nog alles mogelijk! 

 

In al die jaren stond Wilfred voor duidelijk en aanvallend voetbal, wat soms wel eens een harde nederlaag opleverde, maar vaak genoeg voor spectaculaire wedstrijden zorgde. 

 

Wilfred is voor altijd aan onze club verbonden door zijn manier van werken, zijn betrokkenheid en zijn jarenlange aanwezigheid. Als mens en als trainer. Hij mag zich met recht VVSB-er noemen! 

 

VVSB dankt Wilfred voor zijn vele jaren trouwe dienst voor de club en wenst hem veel succes voor dit seizoen en natuurlijk zijn gezin alvast het allerbeste! Op naar een mooie afsluiting van een bijzondere samenwerking.

Wilfred van Leeuwen verlaat VVSB aan het einde van het seizoen
Terug naar overzicht