Welkom op ons Sportpark

Welkom op ons Sportpark!

We gaan weer beginnen en daar kijk ik altijd naar uit. Een voorbereidingsperiode hoort erbij, maar voor het ‘echie’ is het veel leuker. De staf en de selectie en vele vrijwilligers hebben ook weer hard toegewerkt naar de seizoenstart. De Open Dag en de vrijwilligers BBQ waren vorige week geslaagd en gelden eigenlijk een beetje als de afronding van de voorbereiding.

 

We willen de nieuwe staf onder leiding van Jack en de vernieuwde selectie van ons eerste in de Tweede Divisie weer graag aan het werk zien. Afgelopen woensdag zijn we in het KNVB toernooi alvast goed begonnen! Een competitieopening tegen Jong Vitesse is dan een fraaie affiche. De laatste jaren stond deze wedstrijd immers garant voor voetballende intenties en veel kijkplezier.

 

Ook ons eerste elftal van de zaterdag onder leiding van Rob gaat in haar tweede jaar een nieuw avontuur aan. Na het geweldige kampioenschap van vorig jaar gaat onze selectie daar op voor een seizoen in de Derde Klasse. Het succes in combinatie met de goede samenwerking met onze jeugdafdeling heeft ervoor gezorgd dat er nu een tweede selectie elftal is toegevoegd!

 

Die groei zet zich ook door in de teamtoename bij de seniorenrecreatie en bij onze jeugd! Kortom een bomvol sportpark weer en dat met de komende herinrichting van ons complex. Volgend jaar zomer worden de eerste velden verlegd en aan de tekening van de nieuwe accommodatie wordt hard gewerkt.

Kortom, naast datgene wat al vertrouwd is en wat je elk seizoen van onze club mag verwachten, blijven we lekker actief.

 

Wat een enorme ‘open deur’ is, is dat dit alles alleen maar gerealiseerd kan worden met behulp van vrijwilligers. Een vereniging zijn we met z’n allen en denk daarbij niet, mijn buurman doet het wel. Kijk eens naar het filmpje via deze link https://youtu.be/Umomu_aDQ4w. Wil je iets voor VVSB betekenen en dat zien we graag, meld je dan aan bij ons bestuurslid vrijwilligerszaken Angela van Eeden via 06 150 60 873 of angvaneeden@gmail.com

 

Maar nu eerst lekker voetballen. Onze jongens kijken uit naar het gejuich van de 12e man!

 

Met paarsgele groet,

 


Arjan Broekhof

 

Welkom op ons Sportpark
Terug naar overzicht