VVSB wint in laatste minuten bij Gemert

Lange tijd leek Gemert tegen VVSB uit te draaien op een bloedeloze 0-0, maar Max Ossendrijver maakte drie minuten voor tijd daar korte metten mee. Zijn kopbal was hard en zuiver en zorgde ervoor dat VVSB met de volle buit het Brabantse land verliet! 

Het was prima toeven in Gemert qua weer, maar qua veld was het zeer matig. De enorme lading kunstgraskorrels zorgde ervoor dat de bal niet kon rollen, maar vooral stuiterde. Dat beide ploegen hier heel veel moeite mee hadden, bleek wel de gehele wedstrijd. 

Waren er kansen? Nauwelijks. Waren er mogelijkheden? Weinig. Wie was er gevaarlijker? VVSB. De Noordwijkerhouters probeerden zorgvuldig in de passing te blijven, maar konden door de stroperigheid het tempo nauwelijks verhogen. Zo was de beste mogelijkheid van de eerste helft voor Jesse van Nieuwkerk, maar was zijn kopbal een vangbal voor doelman Stefan Tielemans. 

Ook in de tweede helft werd het niet veel beter, ondanks verwoedde pogingen van beide ploegen om vooruit te gaan. Slechts een kwartier voor tijd kwam er leven in de brouwerij. Uit een hoekschop was het in de rebound Van Nieuwkerk die al half vallend de lat teisterde.

Het leek erop dat beide ploegen met een punt genoegen moesten nemen, maar daar dacht Max Ossendrijver vlak voor tijd anders over. Uit een hoekschop van Ricardo Kuijvenhoven kopte de verdediger raak en was hij de matchwinner voor VVSB. Een fraaie bekroning voor zijn terugkeer dit seizoen bij VVSB na een jaar lang geblesseerd te zijn geweest. 

Volgende week wacht voor VVSB een zware dobber. Koploper Hoek komt naar Noordwijkerhout. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 15.30 uur. Tot dan!

Gemert – VVSB 0-1: 87. Ossendrijver 0-1.
VVSB: Ruben Valk; Richelo Fecunda (55. Dario van Breukelen), Lars Rauws, Max Ossendrijver, Dion Hooi; Tim Bloemendaal, Niels van Wetten, Ricardo Kuijvenhoven; Segun Owobowale (55. Mounir Mounji), Jesse van Nieuwkerk (85. Guus Verver), Gyliano van Velzen (70. Chip Engels).

Tekst: Stefan van den Burg
 

VVSB wint in laatste minuten bij Gemert
Terug naar overzicht