Voorbeschouwing VVSB - Quick'20

In het kader van de (2de voorronde) KNVB beker speelt VVSB op dinsdag 24 september thuis tegen Quick ’20.

Aanvang wedstrijd 20:00 uur.

VVSB en de KNVB beker kent met name het vorige decennium zijn hoogtepunt. Wie herinnert zich niet het memorabele jaar van de halve finale in en tegen Utrecht waar het bekersprookje van 2016 uiteindelijk ten einde kwam. Maar ook de jaren erna deed de ploeg uit Noordwijkerhout van zich spreken. Zowel in 2017 als 2018 reikten de paarsgelen tot de achtste finales. De mistwedstrijden tegen Volendam (4-1) en Roda JC (0-1) staan bij een ieder ook nog wel op zijn netvlies. Hoewel in 2019 in de 1ste voorronde de Bavo werd uitgeschakeld kon men toch met opgeheven hoofd het KNVB bekertoernooi vaarwel zeggen. Nadat na 90 minuten en verlenging er een 3-3 op het scorebord stond werd pas na pingels van De Graafschap verloren. In de jaren die volgden werd er niet verder dan de 2de voorronde gereikt.

  • VVSB – Harkemase Boys 2-4
  • Sliedrecht – VVSB 2-2 (na penalty ’s uitgeschakeld)
  • AJAX am – VVSB 4-1
  • ADO ’20 – VVSB 3-0
  • VVSB – UNA 1-2

Quick ’20 bezet de 4de positie in de vierde divisie D. Met 9 punten uit 5 wedstrijden staan zij op 4 punten van koploper Staphorst. Opmerkelijk detail is dat de ploeg van trainer/coach Erik Hazewinkel slechts 3 goals heeft moeten incasseren. In het verleden speelden beide clubs 4x tegen elkaar. VVSB won 3 maal terwijl er 1x een gelijkspel werd overeen gekomen. Deze remise was de allereerste wedstrijd in de Topklasse. Op 22 aug 2010 werd het in Oldenzaal 1-1. De grootste overwinning werd in april 2012 geboekt. Op de eigen Boekhorst werd onder meer door goals van Geert van der Weiden (2), Vladimir Jozic en Bart Duindam met 6-1 gewonnen.

De wedstrijd staat onder leiding van Jorg Ordelmans uit Borne (Overijssel). Langs de lijn zal hij door Bram Vervoorn en Jeroen Eimers geassisteerd worden.

Lukt het VVSB zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de nationale beker?

U bent van harte welkom!

Staf, spelersgroep en bestuur wensen u een mooie wedstrijd toe.

Voorbeschouwing VVSB - Quick'20
Terug naar overzicht