Voorbeschouwing VVSB - Hoek

Zaterdag 21 September speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen het Zeeuwse HSV Hoek.

Aanvang wedstrijd 15:30 uur.

In een weinig verheffende wedstrijd, mede door toedoen van het slechte kunstgrasveld, heeft VVSB het maximale resultaat uit de (uit)wedstrijd tegen Gemert behaald. Lang zag het ernaar uit dat beide ploegen een bloedeloze, weinig tot geen kansen, 0-0 overeen zouden komen. Max Ossendrijver besloot kort voor tijd echter anders. Uit een corner van Ricardo kopte hij de 0-1 tegen de touwen waarmee de overwinning een feit was. Hoe lekker voor Max zelf na langdurig blessureleed om weer belangrijk te zijn voor het team. Met deze 3punter is VVSB naar de 6de positie, 9 punten uit 5 wedstrijden, op de ranglijst geklommen. Een mooie opsteker en goed voor het vertrouwen en moraal in aanloop naar de wedstrijd(en) die elkaar in rap tempo zullen opvolgen.

HSV Hoek is momenteel lijstaanvoerder. Met 13 punten uit 5 wedstrijden en een doelsaldo van 11 voor en 3 tegen staat het 2 punten voor op runner up Blauw Geel ’38. Alleen de uitwedstrijd tegen SteDoCo leverde een gelijkspel op (2-2). De overige werden dus allen in winst omgezet. Zo ook afgelopen zaterdag tegen 1 van titelkandidaten Kozakken Boys. Na een 2-0 ruststand stond er na 90 minuten een uiteindelijke 3-0 op het scorebord. Spits Steve Schalkwijk, zeker geen onbekende in de top van het amateurvoetbal, nam hierbij 2 treffers voor zijn rekening.

Beide clubs troffen elkaar 6x eerder waarbij de teller (licht) in het voordeel van de paarsgelen doorslaat. VVSB won 3x, Hoek 2x en 1 maal werd er een remise overeen gekomen. De 2 laatste ontmoetingen (die van maart en april 2022) werden beiden met verlies afgesloten. Thuis werd met 1-3 verloren terwijl in Hoek met 2-0 het onderspit gedolven werd.

Voor wat betreft het goede gevoel moeten we ons vasthouden aan de nacompetitiewedstrijden welke medio 2019 gespeeld werden. Destijds werd zowel uit als thuis de volle winst geboekt waarbij de spits van toen Frank Tervoert de gevierde man was.

De wedstrijd staat onder leiding van Eric van der Vaart uit Soest. Langs de lijn zal hij door Nick Oppedijk en Quinten Oudendijk geassisteerd worden.

Lukt het VVSB een vervolg te geven aan de 2 recente overwinningen en mee te gaan doen in de kopgroep?

Een ieder is van harte welkom om dit te aanschouwen.

Staf, spelersgroep en bestuur wensen u een onderhoudende wedstrijd toe.

Balsponsor: Narin Mode & Kledingreparaties
Bij Narin Mode & Kledingreparaties, kunt u terecht voor kledingreparaties, maar sinds kort ook voor pakken (incl. smokings), jassen en overhemden. Narin Mode & Kledingreparaties werkt snel, deskundig en levert service op maat. Kom gerust langs aan de Dorpsstraat 34b in Noordwijkerhout.

Voorbeschouwing VVSB - Hoek
Terug naar overzicht