Voorbeschouwing VVSB - GOES

Na een week met drie wedstrijden, mocht VVSB deze hele week zich voorbereiden op één tegenstander. GOES komt vanuit het Zeeuwse land naar Noordwijkerhout om te kijken of er punten mee terug te snoepen zijn. Aan de mannen van Wilfred van Leeuwen de taak om het goede gevoel uit Meerssen mee te nemen naar de wedstrijd tegen de rode lantaarn drager.

Een zware wedstrijd was het in Meerssen op het natte natuurgrasveld, maar de busreis terug zal er een vol feest geweest zijn. Onze paars-gele formatie vertrok uit het zuiden van het land met een 1-3 overwinning. Voor de rust waren het Olaf van der Sande en vanaf de strafschopstip Mounir Mounji die een comfortabele voorsprong hadden opgebouwd. Na de rust kwam sv Meerssen beter voor de dag en maakte zij dan ook de aansluitingstreffer via Bob Vankan. Vlak voor tijd was het Ricardo Kuijvenhoven die aan alle onzekerheid een einde maakte en voor de 1-3 tekende.

Voor GOES waren de druiven vorige week zuur. Tegen Kozakken Boys stond de ploeg van trainer Dennis de Nooijer al snel met 0-3 achter, maar kwam het knap terug tot 2-3. Een niet gegeven strafschop zorgde niet voor de gelijkmaker, waarna Kozakken Boys uit een ander vaatje ging tappen. De ploeg uit Werkendam liep uit naar 2-5.

Na een aantal jaar is de wedstrijd tegen GOES weer terug op het programma. Vooral in de thuiswedstrijd heeft VVSB nog een appeltje te schillen met de gasten, want VVSB won nog nooit thuis van de Zeeuwen. In 2019 werd het 0-2 en in 2021 werd het 2-2. In Goes won VVSB wel twee keer, waardoor de algemene balans in het voordeel van onze paars-gelen is.

Lukt het VVSB de negatieve thuisreeks tegen GOES van zich af te spelen en zich definitief aan te sluiten bij de subtop?

Een ieder is van harte welkom om dit te aanschouwen op zaterdagavond om 18.00 uur.

Staf, spelersgroep en bestuur wensen u een onderhoudende wedstrijd toe.

Balsponsor: IAA
International Airfreight Associates B.V. is een onafhankelijke en betrouwbare partner voor luchtvrachtvraagstukken. IAA heeft een uitgebreide en concurrerende luchtvrachtservice voor agenten en verladers.

Voorbeschouwing VVSB - GOES
Terug naar overzicht