Voorbeschouwing VVSB - Baronie

Zondag 16 april speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen het op de 16de plaats staande Baronie.

Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Met nog 6 wedstrijden te gaan staat VVSB na het verlies in en tegen Gemert 5 punten achter koploper ADO’20. Waar voor en vlak na de winterstop de wedstrijden met frivool voetbal en winst aan elkaar werden geregen, zo moeizaam gaat het laatste weken.

Na het late gelijkspel eind februari tegen de mede titelkandidaat uit Heemskerk is de geest enigszins uit de fles. Een aantal verliespartijen en stroef gewonnen wedstrijden verder werd afgelopen speelronde terecht met 3-1 van Gemert verloren. Nadat vlak na rust Tim de Rijk de 1-1 binnen schoot zou dat een boost moeten geven voor het restant van de wedstrijd. Echter, een 2de gele kaart aan het adres van Jermano Lo Fo Sang deed de wedstrijd verder kantelen in het voordeel van de thuisploeg.

Hoewel niets is uitgesloten lijkt het er nu op dat VVSB, ook al omdat ADO ’20 haar wedstrijden weer makkelijk wint, zich moet gaan opmaken voor de nacompetitie.

De Tegenstander
Eind oktober pakte VVSB in Breda de winst tegen de komende tegenstander. ‘De Bavo’ boog een 1-0 achterstand om en won uiteindelijk met 1-3 door goals van Ian van Otterlo en Jesse van Nieuwkerk (2x).

Baronie bezet momenteel de 16de plek in de rangschikking waarmee het aan het einde van de competitie veroordeeld is tot het spelen van nacompetitie wedstrijden voor behoud van het 3de divisieschap. De achterstand op de veilige 14de plaats bedraagt 10 punten terwijl de voorsprong op een directe degradatieplaats 5 punten bedraagt. In het verleden kwamen de beide clubs elkaar 3x tegen en evenzovele keren stapten de paars-gelen als overwinnaar van het veld.

Zal het VVSB lukken het goede gevoel van de eerder gememoreerde periode weer terug te krijgen?

De wedstrijd staat onder leiding van Florian Lodeweegs. Langs de lijn zal hij geassisteerd worden door Nick Oppedijk en Robert Leenstra.

Het bestuur, de staf en de spelersgroep wensen u een mooie voetbalmiddag toe.

Resterend programma:

Thuis Uit
DEM (6 mei) Unitas (22 april)
OSS'20 (21 mei) HSC'21 (14 mei)
  JOS Watergraafsmeer (28 mei)

Balsponsor:
Accountantskantoor De Lange

Voorbeschouwing VVSB - Baronie
Terug naar overzicht