Voorbeschouwing VVSB - ASWH

Zaterdag 19 oktober speelt VVSB een thuiswedstrijd tegen ASWH.

Op de Boekhorst zal om 15:30 worden afgetrapt.

Met 3 achtereenvolgende overwinningen heeft het keurkorps van hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen zich op een verdienstelijke 4de plaats genesteld. Na de overwinningen op Meerssen en Goes werd afgelopen zaterdag in Hoornaar tegen SteDoCo ook de volle winst behaald. Vlak voor de rust scoorde Segun Owobowale na wat later bleek de enige en dus ook winnende goal. Alleen in een (kleine) fase voor het doelpunt mocht de thuisploeg aanspraak maken op meer. De 2de helft kon SteDoCo geen vuist maken en ook VVSB kwam niet tot kansen wat er uiteindelijk in resulteerde dat VVSB de 3punter mee naar Noordwijkerhout nam.

Omdat ook Blauw Geel en Hoek haar wedstrijden in winst wisten om te zetten bezetten zij met respectievelijk 5- en 4 punten voorsprong op de Bavo onveranderd plek 1 en 2 op de ranglijst. Titelpretendent Kozakken Boys bezet met evenveel punten als VVSB (18 uit 9 gespeelde wedstrijden) maar met een beter doelsaldo de 3de plaats.

ASWH kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen van de vierde divisie B. Met 66 punten bleef het ruimschoots runner up FC ’s Gravenzande voor die op een respectabele afstand van 14 punten eindigde. Dit seizoen wil het nog niet echt vlotten voor de club uit Hendrik-Ido-Ambacht. De equipe van trainer coach Roy Brinkman staat momenteel op de 15de plaats met 7 punten. Afgelopen weekend behaalde ASWH echter wel een knap gelijkspel. Thuis werd kampioenskandidaat Kozakken Boys op een 1-1 remise gehouden. Eerder dit seizoen werd uit bij Goes (1-4) en thuis tegen SteDoCo (4-2) gewonnen.


Komende Zaterdag treffen beide verenigingen voor de eerste maal in competitieverband. Met het oog op de ranglijst zal het ASWH er alles aan gelegen zijn om een resultaat te behalen. Maar ook de paars gelen zullen om aansluiting te blijven houden met de bovenste ploegen de punten in eigen huis willen houden. Hoewel de competitie net over een kwart is, staan er derhalve toch al meerdere belangen op het spel.

De wedstrijd staat onder leiding van Thijs Dogterom uit het Zuid Hollandse Sommelsdijk. Langs de lijn zal hij door Jens Bleeker en Bryan de Groot geassisteerd worden.

Lukt het VVSB om de winnende lijn door te zetten?

Een ieder is van harte welkom om dit te aanschouwen.

Staf, spelersgroep en bestuur wensen u een mooie wedstrijd toe.

Balsponsor: Accountantskantoor De Lange.
Volledige administratieve ontzorging voor ondernemers. Deskundig, professioneel en integer.

Voorbeschouwing VVSB - ASWH
Terug naar overzicht