Voorbeschouwing sv Meerssen - VVSB

Een drukke week voor VVSB wordt afgesloten in het Zuid-Limburg bij sv Meerssen. Na de thuiswedstrijden tegen Hoek en Quick’20 mag de brigade van trainer Wilfred van Leeuwen zich opmaken voor de langste busreis van het seizoen. Met drie punten in de tas zou dat een fijne terugrit zijn, maar daar zal eerst nog voor gevoetbald moeten worden. 

Met sv Meerssen treft VVSB een volslagen nieuwe tegenstander. Nooit eerder troffen beide ploegen elkaar, waardoor zaterdag 28 september 2024 de boeken in zal gaan als eerste officiele ontmoeting tussen sv Meerssen en VVSB. Op de ranglijst staan beide ploegen er gelijk voor met 9 punten uit 6 wedstrijden. Daarbij aantekende dat sv Meerssen 2 keer wist te winnen, 3 keer een gelijkspel uit het vuur sleepte en maar 1 keer verloor. VVSB is evenwichtiger, de Noordwijkerhouters wonnen 3 keer en verloren 3 keer. 

Bij de zwart-gele ploeg uit Meerssen staat onder leiding van oud-prof Eric van der Luer. De speler van Roda JC is dit seizoen nieuw bij sv Meerssen en nieuw op derde divisie niveau. Waar je bij andere ploegen rondom de landsgrenzen veel spelers van Belgische of Duitse afkomst ziet, is dat bij sv Meerssen duidelijk niet het geval. Echte Limburgers dragen het elftal uit de laars van Nederland met spelers van Bob Vankan, Demen Roumen, Raoul Last en Raf Mertens als uithangborden. 

Afgelopen week speelde sv Meerssen knap gelijk tegen Kozakken Boys. In Werkendam werd het een doelpuntloze middag. Midweeks werd er niet gespeeld, aangezien de Limburgers al uitgeschakeld waren in de KNVB Beker door sc Genemuiden. Meer rust dus voor sv Meerssen ten opzichte van VVSB dat midweeks verloor van Quick’20. 

De wedstrijd tussen sv Meerssen en VVSB staat zaterdagavond om 18.00 uur op de planning. Scheidsrechter van dienst is de heer Janssen uit Reuver. Samen met zijn assistenten zal hij de leiding hebben over het eerste duel tussen sv Meerssen en VVSB. 

Adres:
Sportpark ‘Marsana’
Proost de Beaufortstraat 21
6231 EB Meerssen
 

Voorbeschouwing sv Meerssen - VVSB
Terug naar overzicht