Voorbeschouwing Gemert – VVSB

Na de overwinning op Quick kleurde de wangen van menig VVSB’er weer wat op. Er kan voortgeborduurd worden op een uitstekende eerste helft en op de veerkracht die in het bekertreffen met Kozakken Boys werd getoond. Zondag wacht Gemert voor de paars-gele formatie. Een niet te onderschatten tegenstander. In het brabantse land wordt er afgetrapt om 14.00 uur. 

Gemert had te maken met een ouderwetse pikstart dit seizoen. Via overwinning op SteDoCo (1-0) en ASWH (0-2) had de ploeg van Reinald Boeren na 2 wedstrijden 6 punten te pakken en kreeg het nog geen doelpunt tegen. Dat Gemert 2 wedstrijden later nog steeds op 6 punten staat, komt doordat de zwart-witten met 0-1 verloren thuis tegen TOGB en vorige week met 3-0 klop kregen van Kozakken Boys. 

De ploeg uit Oost-Brabant kende een rustige transferperiode afgelopen zomer. Het zag boegbeeld Bram Jacobs op 34-jarige leeftijd vertrekken, maar kregen daar Lex van Dijk (OJC Rosmalen) voor terug. Met Ed Craenen en Jay van Lieshout werd de breedte versterkt. Aan trainer Boeren de taak om er weer een winnend geheel van te maken. Deze trainer staat al sinds juli 2018 aan het roer in Gemert en kent de klappen van de zweep.

Net als Gemert heeft VVSB ook 6 punten, maar is het grote verschil het aantal doelpunten. Zowel gescoorde doelpunten als tegendoelpunten zijn flink meer aanwezig bij VVSB, 3-4 voor Gemert t.o.v. 8-9 voor VVSB. Spektakel gegarandeerd dus als VVSB speelt!

Twee jaar geleden was de laatste ontmoeting tussen Gemert en VVSB. In Noordwijkerhout won VVSB met 5-2, waar Gemert in eigen huis won met 3-1. Een mooie taak voor VVSB om die reeks thuisoverwinning te doorbreken en met 3 punten terug naar Noordwijkerhout te rijden. De wedstrijd a.s. zondag staat onder leiding van scheidsrechter Smit uit Raalte. Hij zal beide ploegen om 14.00 uur laten starten. 

Adres:
‘Sportpark Molenbroek’
Sportlaan 9
5421 SK  Gemert
 

Voorbeschouwing Gemert – VVSB
Terug naar overzicht