Voorbeschouwing FC 's-Gravenzande - VVSB

Een nieuw seizoen gaat weer beginnen. Waar VVSB vorig jaar naar het noorden van het land trok, trekt het dit jaar naar het zuiden des lands, te beginnen in het Westland. Promovendus FC ’s-Gravenzande wacht onze paars-gele brigade op voor de openingswedstrijd in de derde divisie B. De aanvang zaterdag op het Juliana Sportpark is 14.30 uur. 

FC ’s-Gravenzande behaalde afgelopen seizoen de derde divisie via de nacompetitie. De ploeg uit het Westland belandde daar door op een tweede plaats te eindigen in ‘Rotterdamse’ versie op dit niveau. In de eerste ronde van de nacompetitie werd Halsteren in twee duels verslagen (5-2), waarna in de finale Unitas werd verslagen met 3-2. 

De ploeg uit ’s-Gravenzande staat onder leiding van Mike Jonk. De pas 30-jarige trainer is de jongste van de competitie en staat met zijn ploeg dus als promovendus voor een uitdaging. Om deze uitdaging aan te gaan, zijn er enkele nieuwe spelers aangetrokken zoals Kaylan Muis (Excelsior M.), Quincy Does (Zwaluwen Vl.) en Nick Bouman (FC Dordrecht o21). 

VVSB zag ook een aantal nieuwelingen naar Noordwijkerhout komen. Dion Hooi (RKAVV), Tomas Arroyo en Tim Bloemendaal (beide Ter Leede), Niels van Wetten (Katwijk), Segun Owobowale (AFC) en Olaf van der Sande (Nieuwenhoorn) lieten zich zien in de voorbereiding in de hoop op een basisplaats in het paars-geel. Aan trainer Wilfred van Leeuwen de lastige taak om keuzes te maken in de opstelling. 

De eerste competitiewedstrijd tussen FC ’s-Gravenzande en VVSB staat zaterdag om leiding van scheidsrechter Kraak uit Piershil. Samen met zijn assistenten zal het de competitie laten beginnen om 14.30 uur. 

Adres:
Juliana Sportpark
Koningin Julianaweg 154
2691 GH  ‘s-Gravenzande

Voorbeschouwing FC 's-Gravenzande - VVSB
Terug naar overzicht