Ruben Martinek pupil van de week tegen Quick

Deze pupil van de week stelt zich graag aan jullie voor: ik ben Ruben Martinek. Ik ben 11 jaar en zit al vanaf mijn 4e op voetbal. Ik voetbalde als klein jongetje al met mijn vader en zodra het mocht, ben ik dan ook bij VVSB gaan voetballen.

Ik ben bij de 4x4 begonnen en voetbal nu al jaren heel fanatiek en met veel plezier met mijn team. We zijn een echt vriendenteam. Ik speel nu in de JO12-1 als middenvelder.

Ik vind dat ons team bij een achterstand in een wedstrijd er altijd voor blijft gaan. We helpen elkaar en proberen positief te blijven. Alleen winnen is goed genoeg. Ik denk dat het eerste daar nog best iets van zou kunnen leren.

Mijn favoriete speler van VVSB is Rick Warmerdam. Ik heb veel van hem geleerd tijdens techniektrainingen en ik zou hem dan ook graag als trainer willen hebben. Ik kijk op tegen Jamal Musiala. Ik zou graag net als hij zo’n goede aanvallende middenvelder willen zijn. Ik vind het heel knap dat hij al op zo’n jonge leeftijd zo goed is en al bij een topclub en het Duitse elftal speelt. Daarnaast is Toni Kroos een voetballer die mij inspireert. Hij is een voorbeeld voor mij als middenvelder. Zijn passes zijn super goed.

Ik heb heel veel zin om als pupil van de week met het eerste mee te mogen lopen en zo mee te kijken hoe het er voor en bij een wedstrijd aan toe gaat. Het is mijn droom om ook bij het eerste te voetballen en hopelijk ooit bij Ajax.

Ik denk dat het 3-1 gaat worden. Zet hem op VVSB!

Team van de week is de JO12-1: Levi, Wess, Tim, Dani, Jesper, Brent, Stijn, Jim, Sil en Ruben is de pupil van de week.
 
De leider is Ruud Bader.

Ruben Martinek pupil van de week tegen Quick
Terug naar overzicht