Pupil van de Week

Team van de week - CLUB VAN 100 PENALTY BOKAAL VVSB 2018 - 2019

Goede dag allenmaal, ik heet Abdullah Kassaben en ik ben deze week de pupil van de week.

Omdat ik voetbal al heel lang leuk vind ben bij VVSB terecht gekomen.

Ik zit nu 3 jaar op voetbal bij VVSB, vorig jaar in de JO11-5 en nu in de JO12-3.

Op het veld ben ik erg makkelijk te vinden, ik ben namelijk DE keeper van de JO12-3.

Het zou dan erg voor de hand liggen dat ik Ruben Valk als favoriete speler zou kiezen maar jammer voor Ruben, mijn favoriet is zonder twijfel Mohamed El Osrouti.

Dat Ruben Valk niet mijn favoriete speler van het eerste is neemt niet weg dat ik wel erg veel bewondering heb voor hem. Ruben Valk is gewoon een hele goede keeper en ik hoop snel net zo goed als hem te worden, of beter natuurlijk…. 

Dan komen we meteen bij de speler buiten VVSB die ik erg goed vind, Jasper Cillessen, hopelijk kan ik straks zijn plek overnemen als hij stopt met prof voetballen…

Van ons team zouden de jongens van het eerste de VRIENDSCHAP ons team kunnen leren!! Ik vindt dat een team altijd goede vrienden moeten want ik en mijn team zijn al jaren vrienden en zijn vanaf de F samen. Wij kunnen alles tegen elkaar zeggen en spelen heel goed samen.  Wij hebben veel plezier in de voetbal.

Ik heb twee leiders, Patricia en Raymond. Patricia coacht de verdediging en staat vaak aan mijn kant bij het doel ze geeft goede aanwijzingen en is heel duidelijk. Raymond coacht het middenveld en de aanval.  Mijn leiders zijn oké en hebben geen slechte eigenschappen op het voetbalveld.

Als ik nog eens privé training zou mogen krijgen dan is dat absoluut van Ruben Valk

Wat de uitslag wordt van deze wedstrijd

3 - 1 voor VVSB natuurlijk

Fijne voetbal middag

Groeten Abdullah

Pupil van de Week
Terug naar overzicht