Oefenwedstrijd VVSB - ODIN'59

Met nog een week voordat de competitie gaat beginnen, heeft VVSB de oefenwedstrijd van ODIN'59 weten te winnen. Bij vlagen speelde VVSB aantrekkelijk voetbal, alleen zat het voorin nog even niet mee voor de Noordwijkerhouters. In de eerste helft werd tot driemaal toe de lat geraakt en werden enkele andere kansen gemist. In een spaarzame aanval van de Heemskerkers was het wel raak door Samir Ouass. 

In de tweede helft kwam VVSB niet in gevaar, maar duurde het wel even voordat er orde op zaken werd gesteld. Uiteindelijk zorgde invallers Jesse van Nieuwkerk en Tim Bloemendaal ervoor dat VVSB de eerste overwinning in de voorbereiding pakt. 

Aanstaande dinsdag is de laatste oefenwedstrijd van VVSB. Westlandia komt dan op bezoek in Noordwijkerhout. Aanvang op Sportpark de Boekhorst is dan 20.00 uur. 

VVSB: Ruben Valk; Richelo Fecunda, Tomas Arroyo, Dario van Breukelen, Dion Hooi (69. Lars Rauws); Niels van Wetten, Ricardo Kuijvenhoven, Segun Owobowale (69. Tim Bloemendaal); Mounir Mounji, Olaf van der Sande (69. Jesse van Nieuwkerk), Gyliano van Velzen. 

Oefenwedstrijd VVSB - ODIN'59
Terug naar overzicht