Nick Keijzers pupil van de week bij VVSB - GOES

Het Team van de week wordt mede mogelijk gemaakt door de club van 100 van VVSB!

Hallo Allemaal. Hier een bericht van de pupil van de week:

Ik ben Nick, 11 jaar en kreeg op mijn zesde verjaardag scheenbeschermers en voetbalsokken en toen kreeg ik te horen dat ik voor het eerst mee mocht doen met de 4x4 bij VVSB!

Ik voetbal nu bij de JO12-3 en ik sta meestal midden achter als verdediger. Mijn favoriete speler van VVSB is Ruben Valk. Hij is gewoon echt goed op zijn positie als keeper! Richelo Fecunda van VVSB zou ons wel een keer mogen komen trainen omdat hij ook een verdediger is en hij mij dan veel meer verdedigers tricks zou kunnen aanleren! Van de jongens van het eerste zou ik en ook mijn team kunnen leren om altijd positief te blijven en elkaar te motiveren in de wedstrijd!

Tegen de voetballer Ronaldo kijk ik op want hij is heel goed en hij is 1 van de bekendste voetballers van de wereld geworden door zijn voetbalspel. De verdediger Virgil van Dijk inspireert mij omdat hij iemand is die niet bang is om op de bal af te gaan, om een actie of tackle te maken en hij is snel!

Ik ben bij voetbal uitgekomen omdat ik altijd wel met een bal aan te spelen was en het me leuk leek om ook echte voetbalwedstrijden te kunnen gaan spelen. Ik vind het voetballen bij VVSB heel leuk. Ik kan er mijn energie in kwijt en het is een leuke sport om te doen.

Het team waar ik in zit is ook leuk, we kunnen goed met elkaar opschieten en de meeste kennen elkaar ook best wel lang!

De uitslag van de aankomende wedstrijd wordt: VVSB 3-1 Goes.

En als laatste wil ik nog zeggen dat ik VVSB heel veel succes wens met deze wedstrijd, "Opvreten die gasten!". 

Groetjes, Nick

Team van de week JO12-3: Guus, Mex, Gijs, Milan, Dex en nogmaals Dex, Huub, Fabian, Anthony en Nick Keijzers is de pupil van de week.
 
De leiders zijn Vincent den Elzen en Marco Vork.

Nick Keijzers pupil van de week bij VVSB - GOES
Terug naar overzicht