Kay Doeven pupil van de week bij VVSB - FC Rijnvogels

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen FC Rijnvogels is dat: Kay Doeven. 

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kay Doeven en ik ben deze week pupil v/d week.

Als je me op het veld wil vinden kijk dan naar de voorhoede van de JO11-2. En daar ben ik echt wel een duizendpoot. Je vindt mij zowel rechts als links en in het midden.

Mijn favoriete speler bij VVSB weet ik niet echt. Ik zal ze vandaag eens allemaal goed bekijken. Buiten VVSB is mijn favoriete speler Mohamed Salah, vanwege zijn briljante pass en inzicht in het veld. Wat de spelers van het eerste van mijn team kunnen leren is de strijdlust die er bij ons is.

Dat ik op voetbal ben gegaan komt door mijn vader. Ook door en voor mijn vriendjes ben ik op voetbal gegaan en daar ben ik echt super blij om. En waarom? Je maakt zoveel vrienden en het is een geweldige sport.

We hebben best wel goede trainers hoor, maar toch. Elke speler uit het eerste zou mij wel training mogen geven. Ik denk namelijk dat ik van alle spelers nog een hoop kan leren.

De uitslag van de wedstrijd wordt denk ik een krappe overwinning voor VVSB met 2-1.

Veel plezier!

Kay

Team van de week is de JO11-2.
In het team zitten Senn, Dani, Dani, Luca, Thijsse, Yannick, Keano, Jeroen, Anthony, Julian en Kay (pupil).
De leider is Joes van 't Leven.

Kay Doeven pupil van de week bij VVSB - FC Rijnvogels
Terug naar overzicht