Jesse van Veen pupil van de week bij VVSB - ASWH

Het team en pupil van de week wordt mede mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB!


Hi VVSB fans,

Ik ben Jesse van Veen, 11 jaar oud en woon in Noordwijkerhout. Ik zit in groep 8 van de Prinsenhof en houd van luchtvaart en uiteraard van voetbal! Sinds 1,5 jaar voetbal ik bij VVSB.

Mijn team van VVSB is de J012-4 en ik ben de keeper. Niet altijd even makkelijk ook, want ik krijg snel commentaar, maar wel heel leuk!

Mijn favoriete speler van VVSB is Ruben Valk, omdat hij ook keeper is van het eerste en ik hem een goede keeper vind. Edwin van de Sar kijk ik tegen op, omdat hij een legendarische keeper was. Maneul Neuer is een grote inspiratie voor mij, hij kan heel goed andere spelers lezen en daardoor maakt hij hele goede reddingen. Hij weet goed wat te doen op het juiste moment.

Met mijn luide stem moedig ik mijn teamgenoten altijd aan, ze horen mij altijd goed op het veld. Dat kan het eerste ook wel gebruiken.

De sfeer die om voetbal heen hangt en het WK van 2022 heeft mij ertoe gebracht om te gaan voetballen. Ik vind het nog steeds erg leuk en leer steeds meer. Zeker van mijn nieuwe trainer, Murat, op de keeperstraining. Het zou cool zijn als Ruben Valk een keer komt trainen, om mij wat keepers skills te leren.

Ik voorspel dat VVSB-ASWH 3-0 wordt. Uiteraard gaan we voor de winst!

Verder kijk ik uit naar de wedstrijd aanstaande zaterdag. Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn en met ons team, het team van de week te zijn. Tot zaterdag allemaal!

Groetjes,

Jesse

Team van de week is de JO12-4:
Benjamin, Sem, Bsam, Robert, Mick, Mark, Jip, Thije en natuurlijk pupil Jesse.

De leider is: Bart Willemse

Jesse van Veen pupil van de week bij VVSB - ASWH
Terug naar overzicht