Huub vd Nouland Pupil van de Week bij VVSB - DOVO

Elke thuiswedstrijd mag een jonge VVSB'er de gehele wedstrijddag bij de selectie van VVSB meemaken. Tijdens de wedstrijd tegen DOVO is dat: Huub van den Nouland.

Het Team en de Pupil van de week worden mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Huub van den Nouland. Ik ben 10 jaar oud en speel in de JO11-3.

Ik ben begonnen met voetbal toen ik 8 jaar oud was. Keepen vond ik toen erg leuk dus volgde ik ook keeperstrainingen. Vorig jaar merkte ik dat ik toch liever voetbal dus nu sta ik in het veld. We hebben nog geen vaste plekken maar meestal sta ik rechtsvoor, midden of rechtsachter.

Mijn favoriete speler is Rick Warmerdam omdat ik vind dat hij goed kan voetballen. Ook Dusan Tadic vind ik een goede speler, omdat hij bij Ajax voetbalde. De jongens van het eerste zouden het overspelen van mijn team kunnen leren. Dat gaat bij ons steeds beter.

Ik ben op voetbal gegaan omdat ik dat leuk vond en er veel kinderen uit mijn klas op voetbal zaten. Mijn vader traint ons 1x in de week. Ik vind het heel leuk dat hij dat doet. Van het eerste zou ik graag training willen hebben van Luca Tarani omdat hij ons dan kan leren hoe je goed kunt aanvallen.

Ik heb erg veel zin om pupil van de week te zijn en hoop dat VVSB met 3-1 gaat winnen! Fijne wedstrijd allemaal.

Groetjes Huub

Team van de Week is de JO11-3:
In het team zitten Fabian, Nick, Mex, Guus, Dex, Dex, Jayden, Gijs, Breket, Milan en natuurlijk Huub (pupil).

Huub vd Nouland Pupil van de Week bij VVSB - DOVO
Terug naar overzicht