Dani Koster pupil van de week bij VVSB - Hoek

Hallo allemaal, hier is de pupil van de week!

Mijn naam is Dani Koster en ik zit nu al vier jaar voetbal. Het is een sport waar ik veel plezier in heb. Elke training leer ik weer nieuwe dingen en hoop ik steeds beter te worden.

Ik speel als spits en middenvelder in het team JO12-2. Deze positie past goed bij mij omdat ik graag zowel aanvallend en als spelmaker betrokken ben bij doelpunten. In ons team werk ik hard om kansen te creëren en doelpunten te maken.

Mounir Mounji vind ik de beste speler van VVSB omdat ik hem heel goed vond tijdens de wedstrijden. Als ik een speler uit het eerste als trainer zou mogen kiezen, zou ik graag Rick Warmerdam willen hebben. Ik heb al eens training van hem gekregen en dat beviel me heel goed. Hij kan duidelijk uitleggen en geeft tips waarmee je echt beter wordt.

Ik kijk op naar Jude Bellingham omdat hij een hele goede speler is. Hij staat bekend om zijn precisie in passes en hij scoort makkelijk. Zijn veelzijdigheid op het veld motiveert me om ook een goede voetballer te worden. De voetballer die mij het meest inspireert is Dusan Tadic. Hij is een echte winnaar en geeft nooit op, zelfs in moeilijke situaties. Zijn leiderschap op het veld helpt mij om ook nooit op te geven.

De jongens van het eerste zouden van mijn team kunnen leren dat we altijd ons uiterste best doen om beter te worden. We blijven gemotiveerd, zelfs als het soms lastig is, en zetten ons volledig in tijdens elke training en wedstrijd. Die mentaliteit helpt ons om als team steeds sterker te worden. Ik vind winnen belangrijk, maar veel plezier in het spel hebben ook.

Wat mij op voetbal heeft gebracht, is het kleine voetbalveldje voor ons huis. Daar speelde ik elke dag met vrienden en ontdekte ik hoe leuk voetbal is. Sindsdien wilde ik alleen maar blijven voetballen en beter worden.

Ik denk dat het 1-0 bij rust is en we met 2-1 gaan winnen!

Groetjes Dani

Team van de week wordt mede mogelijk gemaakt door de Club van 100 van VVSB!

Team van de week is de JO 12-2: Luca, Jeroen, Keano, Thijsse, Yannick, Senn, Kay, Jayden, Julian, Breket en natuurlijk Dani is de pupil van de week.
 
De leider is Joes van 't Leven

Dani Koster pupil van de week bij VVSB - Hoek
Terug naar overzicht